esmaspäev, 4. juuni 2018

Tagasi koju

Pärast rahutut ja lärmakat ööd (no ei ole me harjunud suurlinna eluga) istusime kollasesse kohalikku taksosse, mille hotell meile lahkelt tellinud oli ja sõitsime lennujaama. Taksoarve tasumisel tekkisid mõningad tagasilöögid- kaardiga maksta ei saanud (kuigi kiri takso peal näitas, et saab), tšeki saamisega olid ka suured raskused ja üldse tundus, et oleksime rahulikult võinud maksmata lahkuda. Nii umbkeelset ja osavõtmatut taksojuhti kohtab harva.
Läksime lennujaama, tegime chek in ja suundusime turvakontrolli. Osakonnajuhataja Koido ja õp Lugina olid usaldusväärsed inimesed ja läbisid kontrolli lihtsalt. Õp. Tintera oli juba kahtlasem ja teda kontrolliti põhjalikumalt aga kõige kurikuulsam ja ohtlikum meie seltskonnas oli õp. Vetka, kes pidi lausa kingad eemaldama ja minema läbivalgustamisele. Ei tea milles teda küll kahtlustati? Siiski olid kõik kahtlused alusetud ja me suundusime lennukile.



Vahemaandumine Varssavis ja pikk ootusaeg ning seejärel lend Tallinna.
Tallinnas võtsime meid kannatamatult oodanud õp. Tintera auto ja asusime Tartu poole teele. Kui minnes loendasime üle kõik autod, siis nüüd osutus see võimatuks, neid oli lihtsalt nii palju. Õhtul kell 8 olime omas kodus ja õppiränne sai läbi :).
Oleme puhanud, analüüsinud, õppinud oma vigadest ja valmis uuteks väljakutseteks sama seltskonnaga!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tagasi koju

Pärast rahutut ja lärmakat ööd (no ei ole me harjunud suurlinna eluga) istusime kollasesse kohalikku taksosse, mille hotell meile lahkelt t...